Intr-un discurs citit de pe foaie, Viorica Vasilica Dancila a declarat in seara aceasta ca "trebuie sa ne adunam toate fortele, institutii ale statului, politice, ONG-uri, romani, sa luptam impotriva criminalitatii, a actelor care ne pun in pericol siguranta si ne lezeaza drepturile fundamentale. Putem porni reforme, si asta vom face".

Viorica Dancila a avut un mesaj patetic, in care isi arata "durerea" fata de familiile victimelor. De asemenea, premierul nu a spus absolut nimic despre modificarea legilor justitiei de catre PSD, ignorarea partenerilor internationali sau, foarte important, numirea in functii de conducere a rudelor, prietenilor, amantelor si celor care au legaturi pozitive cu Partidul Social Democrat.

Vasilica Dancila a facut, apoi, un sumar al realizarilor din ultimele zile - demiteri pe intreg lantul de decizie; de asemenea a cerut ca Ministrul de Interne sa mearga la fata locului, subliniind ca cei vinovati trebuie sa suporte "implicatiile legale".

Totodata, Dancila spune ca l-a rugat pe Mihai Fifor, noul Ministru de Interne interimar, sa porneasca controale la toata politia din tara. Totodata, Dancila a solicitat un raport al tuturor cazurilor de rapire din tara. "Acord o maxima atentie acestui subiect", ne asigura Viorica Dancila care, prin propria-i semnatura, a contribuit la distrugerea sigurantei nationale prin eliberarea a mii de puscariasi, atunci cand Ministrul Justitiei era Tudorel Toader.

Ea a mai spus ca romanii nu trebuie sa se teama! "Tara noastra nu apartine criminalilor, violatorilor, traficantilor de persoane. Sunt femeie, mama...si declar razboi impotriva criminalitatii!"

Ea a disociat lupta impotriva coruptiei cu cea impotriva criminalitatii.

Tot ea a chemat alaturi de ea si ONG-urile, aceleasi ONG-uri care au fost asuprite cu taxe suplimentare tot de PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri