Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca formatiunea sa si Pro Romania, condusa de Victor Ponta, au decis sa colaboreze ca o alianta politica, cele doua partide urmand sa aiba grupuri parlamentare comun.

Update ora 13:55:

Calin Popescu Tariceanu si-a modificat postarea de pe Facebook prin care anunta ca a hotarat cu Victor Ponta constituirea unei aliante politice. Mesajul a fost modificat dupa ce Victor Ponta a scris, la randul sau, ca au fost doar discutii, fara sa se ia vreo decizie. Dupa mesajul fostului premier, Tariceanu a inlocuit expresia „am hotarat o viitoare colaborare” cu „am discutat o viitoare colaborare”, scrie Digi24.ro.

Update ora 13:00:

Victor Ponta a scris, pe Facebook, ca discutiile in privinta unei aliante au progresat, dar nu s-a luat inca o decizie.

"Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun”! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune - sunt sanse mai mari de succes! Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice! Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Stire initiala:

"Discutii fructuoase in aceasta dimineata cu liderul Pro Romania, Victor Ponta: am hotarat o viitoare colaborare sub forma unei Aliante politice! ALDE si Pro Romania vor avea grupuri parlamentare comune si, astfel, vom fi a treia forta politica parlamentara, dupa PSD si PNL. In perioada imediat urmatoare, grupurile de lucru ale celor doua partide se vor intalni pentru a stabili proiectul politic al Aliantei si protocolul de colaborare", a scris Tariceanu pe Facebook.

Sursa foto: Agerpres / Radu Tuta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri