Surse din conducerea ALDE au declarat pentru Digi24 ca partidul face presiuni asupra lui Calin Popescu Tariceanu sa accepte iesirea de la guvernare si incheierea unei aliante electorale cu Pro Romania. ”Fara un proiect de relansare a guvernarii, noi consideram ca actuala guvernare este consumata. La ora 16 avem sedinta Delegatiei Permanente ALDE unde, in urma discutiilor, vom decide”, au declarat sursele citate.

Victor Ponta forteaza iesirea ALDE de la guvernare si a declarat ca vede "un parteneriat pentru sustinerea unui candidat la prezidentiale intre doua partide care sunt in opozitie". Surse din ALDE sustin Digi24 ca partidul va decide iesirea de la guvernare in sedinta de la ora 16:00. Unii dintre ministrii ALDE ar avea deja demisiile scrise.

Discutiile din sedinta Coalitiei, convocata luni dimineata la Palatul Victoria, nu s-au incheiat cu nicio concluzie si Calin Popescu Tariceanu nu i-a putut promite Vioricai Dancila ca nu va rupe Guvernul. In cadrul discutiilor de la Palatul Victoria, liderii ALDE si-au exprimat in fata Vioricai Dancila nemultumirea legata de faptul ca aceasta nu a venit cu niciun proiect de imbunatatire a progarmului de guvernare si de restructurare a ministerelor.

Citeste continuarea pe Digi24.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri