Victor Ponta sustine ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru a-si securiza madatul la Palatul Victoria, spunandu-i ca va da afara ALDE de la Guvernare si cerandu-i sa recupereze parlamentarii in Pro Romania careia ii va da ce ministere doreste. Ponta spune ca prezinta „targuiele gen Piata de zarzavat din Videle” ca sa afle „poporul pesedist” „cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac “blat” cu Iohannis”.

Intr-o postare pe Facebook, Victor Ponta afirma ca i-a pus cinci conditii premierului, intre care sa renunte la candidatura la prezidentiale, fapt care ar fi suparat-o pe Dancila care „la doua zile dupa aceasta conversatie a fugit la CEX, s-a “imbratisat” cu Stanescu - Baronul Caracalului, i-a mintit pe toti si a decis sa nu primeasca ProRomania la guvernare (uitand sa precizeze ca tocmai ii refuzasem toate ofertele)”.

Celelalte patru conditii se referau la restructurarea Guvernului si a administratiei publice, un nou program de guvernare realist si eficient, stabilitate si predictibilitate economica si bugetara, numiri pe criteriul profesionalismului, scrie Hotnews.ro.

„Vreau ca toti votantii Pro Romania, PSD si ALDE sa afle cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac “blat” cu Iohannis si nu intra serios in Alegerile Prezidentiale sperand ca Iohanis si PNL (eventual cu sprijinul UDMR) ii mai tin in functiile lor bine platite, cu elicoptere si milioane de euro subventie de la Buget! Baronii, incompetentii si analfabetii care au confiscat conducerea PSD ( Dragnii, Dancilii, Stanestii & Co) nu pot sa inteleaga asteptarile adevarate ale votantilor de stanga, ale “poporului pesedist” / ei cred ca totul este de vanzare si totul se reduce la targuieli pe functii si avantaje pentru ei si gasca lor!”, comenteaza Ponta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica