Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

„Da. As fi onorat. Sa ajunga doamna prim-ministru presedinte si dansa decide ce trebuie sa fie bun pentru tara asta”, a raspuns Teodorovici la intrebarea unui jurnalist daca isi doreste un tandem Dancila presedinte, Teodorovici premier.

Eugen Teodorovici a mai fost intrebat si cand a discutat ultima data cu Victor Ponta, „fiind considerat omul de legatura al PSD cu Pro Romania”.

„Uitandu-ma la televiziunile care au difuzat stirea, la una a fost fake news, la cealalta este sigur din partea cuiva din acest partid (PSD - n.r.). Cei care ma stiu foarte bine stiu ca atata timp cat am spus ca merg intr-o echipa, nu exista nimic care sa ma clinteasca din loc. Sunt cu doamna prim-ministru, care va deveni presedintele Romaniei, cu ceilalti colegi, cu Mihai Fifor, cu Razvan Cuc si ceilalti din echipa PSD. Asa ca orice incercare de a baga batul prin gard nu tine sau tine doar la cei care sunt gura casca”, a spus Teodorovici.

Acesta a adaugat: „Nu sunt dusmani pe campul de lupta cati as putea sa duc eu”.

Citeste si:
Prima zi de consultari intre partide si presedinte s-a incheiat
Prima zi de consultari cu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila: 10 noiembrie - ziua alegerilor pentru presedintele Romaniei