VIDEO Baluta de la Sectorul 4 isi bate joc: BORDURI sprijina...canalele!

Atunci cand Imhotep a cerut o piramida pentru a fi inmormantat cu fast, slujitorii n-au cracnit (prea mult, probabil), si s-au apucat de treaba. La fel, muncitorii din Sectorul 4, pastorit de primarul PSD Daniel Baluta, nu cracnesc cand fac o treaba care le distruge inclusiv traiul lor – dezradacineaza copaci si, unic probabil in Europa, pun bolarzi (borduri) care sa sprijine…capacele de canale!

Filmarile si fotografiile lui Octavian Berceanu, consilier USR la PMB, sunt extrem de graitoare (si triste). Randuri intregi de borduri anapoda, copaci dezradacinati si distrusi, ciment peste ciment si, bineinteles, sume exorbitante de bani din buzunarele cetatenilor, intr-o bataie de joc incredibila chiar si pentru un primar PSD.

Un astfel de bolard, conform lui Berceanu, costa circa 800 de lei. Deci, pentru a sprijini un singur canal, se cheltuiesc complet inutil circa 5.000 de lei. Ca o veritabila baza a unei piramide "moderne".

De altfel, dupa cum atentionam anterior, tot Bucurestiul a fost cuprins de frenezia borduriadei si bolarzilor si, in paralel, distrugerea spatiilor verzi. Gabriela Firea, primarul general, a reusit o performanta greu de egalat – a baga in faliment, la propriu, orasul cu cel mai mare buget din Romania, aruncand cu banii pe paranghelii, statui, borduri si, bineinteles, zeci de companii ilegal infiintate si populate de pile, relatii si prieteni.

Urmariti imaginile si nu ezitati sa scrieti Primariei.

Citeste si:
De ce sunt bolarzii ascutiti? Primarie: Nu sunt, sunt "tesiti"!
De ce sunt bolarzii ascutiti?...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri