Am ajuns la concluzia ca, decat primarii din prezent, mai bine ar fi fost ca Bucurestiul sa fie administrat minimal, inertial, fara niciun fel de interventie din partea lor. Ce s-a schimbat in trei ani de cand cei 7 primari PSD au pus mainile pe oras? Nimic bun – furt constant, distrugere constanta, falimentul (la propriu) al intregului oras, paranghelii complet inutile si fara numar, aruncarea banului public pe proiecte redundante. Astazi, insa, vreau sa ating subiectul Mutu. Primarul Gabriel Mutu al sectorului 6.

Am asteptat 3 saptamani pana sa scriu acest editorial, in speranta ca CEVA se va schimba in bine; o asteptare zadarnica. Dupa ce primarul Gabriel Mutu a inlocuit sute (mii?) de borduri COMPLET inutil, la un pret de peste 800 de lei/bordura, a distrus un gard util in intersectia Lujerului/Bd. Iuliu Maniu, inlocuindu-l cu faimoasele “borduri verticale” in care iti rupi picioarele daca nu esti atent, in urma “lucrarilor” a ramas mizerie, pet-uri de bere, mucuri de tigari si resturi din fosta “infrastructura”.



Lucrarile au loc pe intreg Bd. Iuliu Maniu, insa, asa cum este din pacate de asteptat, acestea doar inghit bani de la buget si nu aduc nimic util cetateanului. Au fost smulse banci din fata blocurilor, cosuri de gunoi au fost eliminate, insa edilul a avut grija sa inlocuiasca fiecare bordura si bordurica (lor le plac diminutivele), chiar daca nu deranjau cu nimic cele vechi, ba, din contra, aratau mai bine.



Mai rau, Primaria Sectorului 6, condusa de PSD-istul Mutu, investeste peste 13 milioane de lei in amenajarea si intretinerea “spatiilor verzi” (care or fi acelea? Sectorul 6 este sectorul cu cele mai putine spatii verzi din Bucuresti), in “lucrari de arhitectura peisagistica a terenurilor de sport si a zonelor de recreere” FARA publicarea prealabila a unei invitatii la procedura concurentiala.



Este o bataie de joc constanta pe care PSD-istul Mutu o aduce tuturor locuitorilor Sectorului 6, dar si tuturor romanilor care tranziteaza zona.

Din pacate, in continuarea celor subliniate de mine la inceputul opiniei, primarul Gabriel Mutu nu este exceptia dintre cei 7 edili PSD. Absolut toti isi bat joc de banul public – in sectorul 4, de exemplu, cele mai recente informatii indica faptul ca edilul Daniel Baluta vrea sa “sparga” peste 600 de milioane de lei (!) pe fantani arteziene cu kitsch-uri (ratuste, cai, ursuleti si ratoi), in conditiile in care “sefa” Gabriela Firea a reusit o performanta neegalata de niciun alt primar pana acum – a bagat Bucurestiul in faliment, recunoscand public acest lucru.



Presa a strigat cat de mult a putut, la fiecare caz in parte, cati bani s-au sifonat, catre ce firme prietene s-au dus. Presa a avertizat cetatenii ca firmele ilegale ale Gabrielei Firea sunt populate doar de rude, prieteni si pile de partid si ca nu aduc niciun beneficiu orasului. Presa avertizeaza, insa, cu obraz mai gros decat bordurile pe care arunca banii, PSD-istii din Bucuresti distrug in continuare, cu nepasare, ceea ce candva era numit “Micul Paris”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri