Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania (USR) pentru un nou mandat, in cadrul scrutinului intern, desfasurat online in perioada 1-5 septembrie, votand 9.314 membri, in urma caruia el a obtinut 6.097 din voturi (65,75%).

Potrivit unui comunicat de presa al USR, Cosette Chichirau si Alexandru Surcel, contracandidatii lui Dan Barna, au obtinut 2.907 (31,35%), respectiv 269 (2,90%) dintre voturilor membrilor USR.

Potrivit statutului, presedintele USR este ales prin vot electronic secret de catre toti membrii partidului, ceea ce ii asigura o larga reprezentativitate si legitimitate, scrie Agerpres.

Rezultatul scrutinului intern va fi validat de Congresul USR care va avea loc la Timisoara pe 14 septembrie, in cadrul acestuia urmand sa fie alesi si noii membri ai Biroului National al USR.

Dan Barna a devenit presedintele USR in octombrie 2017, in urma unui congres extraordinar. In ultimii doi ani, sub conducerea lui Dan Barna, partidul a ajuns la 16.000 de membri si peste 550 de filiale, se mai arata in comunicat.

In urma cu o luna de zile, Dan Barna a fost desemnat candidatul aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale din acest an, iar cele doua partide strang semnaturi pentru inscrierea in cursa electorala din noiembrie 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri