Deputatul Dan Barna este noul presedinte al Uniunii Salvati Romania (USR), acesta fiind ales in cadrul Congresului extraordinar al partidului desfasurat sambata la Poiana Brasov, scrie Agerpres.

Dan Barna a obtinut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul sau, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi.

Dupa anuntarea rezultatelor, Dan Barna a declarat ca unul dintre primele lucruri pe care le va face in perioada urmatoare va fi sa ia legatura cu toate filialele care au decis sa nu participe la congres, pentru a pune capat ''zbaterii'' in care s-a aflat in ultima perioada partidul.

Dan Barna a mai mentionat ca extinderea si cresterea partidului reprezinta unul dintre obiectivele sale prioritare. Potrivit acestuia, Congresul extraordinar organizat la Poiana Brasov a fost statutar, la acesta participand un numar mare de delegati.

Contracandidatul sau, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, a declarat ca ii va fi in continuare alaturi si a indemnat toti membrii partidului, care au participat sau nu la acest congres, ca dea dovada de ''intelepciune, moderatie si echilibru''.

Dan Barna s-a nascut pe 10 iulie 1975, iar in 2016 a fost ales deputat de Sibiu pe lista USR.

Congresul extraordinar al USR a fost organizat ca urmare a demisiei lui Nicusor Dan, fondatorul acestei formatiuni politice.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri