"A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea reformei. Eu as fi mai rezervat. De acum inainte PSD va plasa in carca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernari de dupa revolutie si va capitaliza electoral. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede", a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Uita, de exemplu, ca nu cu foarte mult timp in urma Victor Ponta se afisa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construieste Romania. Pro Romania nu este altceva decat o alta aripa a mafiei PSD una care de ceva timp gazduieste cu larghete "dizidentii" epocii Dragnea. Acelasi electorat cu memoria scurta uita ca PNL este partidul care acum cativa ani facea parte din mizerabila coalitie USL.

Acum PNL vrea sa credem ca este pe deplin reformat si are capacitatea de a readuce Romania catre decenta. Daca electoratul ar tine minte oameni si nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de "dizidente" de ocazie, nici PNL, nici Pro Romania nu ar fi atat de sus im scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur ca este o veste buna caderea unui guvern incompetent, dar nu as deschide sampania. Nu atata vreme cat partidele care se pretind alternativa nu sunt altceva decat un paravan pentru oameni cu aceleasi interese - nimic pentru Romania, totul pentru buzunar.

Singurul fel in care PSD si ALDE ar putea plati pretul cat mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasa intr-un avantaj electoral. Pentru incepand de azi ei nu mai deconteaza propria coruptie si incompetenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri