DNA s-a autosesizat in cazul acuzatiilor ca ministrul transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Madalina Mezei, sa retina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura astfel incat parlamentarii sa nu poata vota, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, luni la ora zece ar fi citata la DNA fosta directoare Tarom.

Madalina Mezei, fosta directoare TAROM, a declarat, joi, pentru G4Media.ro ca refuzul sau de a opri avioanele la sol este motivul pentru care a fost schimbata din functie in urma cu doua zile. Razvan Cuc a reactionat pe Facebook la acuzatiile fostului manager al companiei aeriene de stat. „Minciunile pe care le arunca acum pe piata, crezand ca cineva ar putea sa-i securizeze pozitia de director general, nu au nicio acoperire”, a scris Razvan Cuc.

„Cu o zi inainte de motiune a fost discutia. Eu i-am zis ca nu pot sa fac asa ceva. Cum puteam eu sa ma duc sa le zic pilotilor sa stea jos ca vrea Cuc?! Nu aveam cum sa fac asa ceva”, a declarat Madalina Mezei, pentru G4Media.ro.

Intrebata de ce nu a iesit cu o pozitie publica mai devreme, in ziua discutiei cu ministrul Cuc, aceasta a declarat ca nu a vrut sa declanseze un conflict care sa afecteze compania.

Citeste si:
Tarom are un nou sef provizoriu
George Costin Barbu, noul sef...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
TAROM a platit 900.000 de euro avans pentru 9 ATR-uri fara contract