DNA s-a autosesizat in cazul acuzatiilor ca ministrul transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Madalina Mezei, sa retina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura astfel incat parlamentarii sa nu poata vota, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, luni la ora zece ar fi citata la DNA fosta directoare Tarom.

Madalina Mezei, fosta directoare TAROM, a declarat, joi, pentru G4Media.ro ca refuzul sau de a opri avioanele la sol este motivul pentru care a fost schimbata din functie in urma cu doua zile. Razvan Cuc a reactionat pe Facebook la acuzatiile fostului manager al companiei aeriene de stat. „Minciunile pe care le arunca acum pe piata, crezand ca cineva ar putea sa-i securizeze pozitia de director general, nu au nicio acoperire”, a scris Razvan Cuc.

„Cu o zi inainte de motiune a fost discutia. Eu i-am zis ca nu pot sa fac asa ceva. Cum puteam eu sa ma duc sa le zic pilotilor sa stea jos ca vrea Cuc?! Nu aveam cum sa fac asa ceva”, a declarat Madalina Mezei, pentru G4Media.ro.

Intrebata de ce nu a iesit cu o pozitie publica mai devreme, in ziua discutiei cu ministrul Cuc, aceasta a declarat ca nu a vrut sa declanseze un conflict care sa afecteze compania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri