Este o cutuma si o traditie a fiecarei guvernari sa “capuseze” TAROM si alte companii de stat, s-a dat de gol europarlamentarul PSD Claudia Tapardel, in direct la Digi 24.

Declaratia vine in contextul scandalului iscat de presupusul ordin venit din partea lui Razvan Cuc, ministru al transporturilor, care i-ar fi cerut fostei sefe TAROM sa retina la sol mai multe aeronave pentru ca deputati sa nu ajunga la votul motiunii de cenzura.

“O companie de renume precum TAROM ar trebui gestionata de oameni cu pricepere si care au un interes ca lucrurile sa mearga, nu de statul roman. Atat timp cat aceasta companie va ramane doar in proprietatea statului, lucrurile pur si simplu nu au cum sa mearga. Management corporatist, recrutat pe competenta, s-a mai incercat la TAROM, dar nu a mers tot din cauza clicii de smecheri conectati politic care controleaza aceasta companie.

Data viitoare cand veti auzi iar discursuri ca guvernul trebuie sa intervina, sa faca si sa dreaga pentru a salva TAROM, veti sti ca sunt doar niste minciuni. Nu se doreste acest lucru pentru ca TAROM a fost intotdeauna o vaca de muls, un cuib al pilelor de partid, in care majoritatea angajatilor sunt inruditi”, a scris pe Facebook Cristina Pruna, deputat USR, pe Facebook.

Citeste si:
Tarom, bilete de la 119 euro dus-intors, de Black Friday
Tarom, bilete de la 119 euro...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iohannis: Nu poate exista nicio dezbatere cu Viorica Dancila