Tarom reia cursele pe ruta Bucuresti – Larnaca (Cipru) –Bucuresti, din 29 martie. Preturile incep de la 128 euro, pentru un bilet dus-intors cu toate taxele incluse, la cumpararea de pe site-ul companiei.

La o simpla simulare pe site-ul companiei Tarom, un zbor Bucuresti-Larnaca dus-intors costa 158,48 euro, in perioada 17 iunie-23 iunie.

Sursa foto: Captura Tarom.ro

Orarul de zbor este urmatorul:

Bucuresti - Larnaca
Luni, miercuri, vineri si duminica
RO255 21:55 Bucuresti - 00: 10 Larnaca

Larnaca - Bucuresti
Luni, marti si sambata
RO 256 03:40 Larnaca – 06:00 Bucuresti
Joi
RO 256 03:15 Larnaca – 05:35 Bucuresti

In pretul biletului de avion sunt incluse:

  • transportul unui bagaj de cala la Clasa „Economy” si a 3 bagaje de cala pentru cei care calatoresc la Clasa „Business”, la care se adauga 1 bagaj de mana de 10 kg
  • check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil
  • • servicii gratuite la bord.

Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, un loc in care traditia se imbina cu modernitatea. Larnaca este o destinatie potrivita pentru iubitorii de plaja cu nispuri aurii si palmieri.

Sursa foto: Larnaca, Cipru/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri