In urma testarii conducatorilor auto angrenati in transportul buletinelor de vot au fost depistati doi soferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 si respectiv 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, spun reprezentantii politiei.

Barbatii au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 1.305 lei si de asemenea le-au fost retinute permisele de conducere.

Politia Capitalei actioneaza in aceste zile cu peste 2. 200 de politisti, carora li se alatura alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Incepand cu ora 8:00 a inceput transportul buletinelor de vot catre sectiile organizate la nivelul municipiului Bucuresti.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri