Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, duminica dimineata, ca a votat pentru o Romanie in care "normalitatea sa fie principalul element" care sa conduca la educatia copiilor.

"Am votat pentru o Romanie in care normalitatea sa fie principalul element care sa conduca la educatia copiilor nostri si am votat in sensul in care presedintele Romaniei sa se indrepte cu toata atentia asupra educatiei", a afirmat Anisie, conform Agerpres.ro.

Potrivit ministrului, dreptul de a vota este unul fundamental si omul "nu trebuie sa fie umilit, sa stea la rand" pentru a putea sa-si exercite un drept care este deja acordat prin Constitutie.

"Este si acest lucru o normalitate. Romanii trebuie sa inteleaga ca si-au castigat acest drept. Dreptul de a vota este unul fundamental si omul nu trebuie sa fie umilit, sa stea la rand pentru a putea sa-si exercite un drept care este deja acordat prin Constitutie", a sustinut Anisie, referindu-se la faptul ca romanii care voteaza in Diaspora nu mai stau la cozi.

Monica Anisie a votat duminica la Scoala 46 din Sectorul 2.

Citeste si:
Ministrul Educatiei, 5 masuri pentru debirocratizare
Ministrul Educatiei, 5 masuri...

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Anisie: "Fiecare copil sa citeasca macar 20 de minute pe zi"