Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se desfasoara duminica in conditii foarte bune, fiind semnalate doar "incidente minore".

"Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore, nesemnificative, atat la votul exprimat in tara, cat mai ales in diaspora, unde procesul este fluid, unde, practic, toate Birourile electorale ale sectiilor de votare sunt functionale, unde nu avem semnalari legate de niciun semn de obstructie si, dimpotriva, o fluidizare foarte buna a procesului electoral, ceea ce inseamna ca modificarile legislative facute sunt modificari care, in sfarsit, au permis romanilor din diaspora sa isi exercite dreptul de vot in cele mai bune conditii", a afirmat Orban, la sediul central al PNL, conform Agerpres.ro.

El a sustinut ca prezenta la vot este buna si, cel mai probabil, va fi cea mai mare din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale.

"Ne asteptam ca romanii sa vina la vot in numar mare, sa-si exprime vointa si sa consfinteasca, de fapt, un adevar cunoscut, pe care nu as vrea sa-l exprim acum, dar pot sa-l traduc asa: ca Romania se indreapta intr-o directie normala", a spus Orban.

Lideri liberali s-au reunit la sediul central al partidului.

Citeste si:
REZULTATE si REACTII dupa primul tur al alegerilor prezidentiale
REZULTATE si REACTII dupa...

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
PNL refuza o dezbatere Iohannis-Dancila