Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan.

Parlamentarul european precizeaza ca vor putea pune intrebari intre sase si noua invitati si ca vor fi ”probabil intre doua si patru intrebari” de persoana.

Rares Bogdan considera ca Viorica Dancila s-ar face de ras, daca ar veni la dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu jurnalistii si formatorii de opinie: ”Eu cred ca doamna Dancila, pe langa faptul ca a reusit sa ne ofere o multime de gafe lingvistice si comportamentale, la nivel diplomatic, in continuare incearca cu tot dinadinsul sa se faca de ras (...). Cred ca doamna Dancila foloseste impreuna cu staff-ul domniei sale unica arma pe care o mai au la dispozitie, este vorba de victimizare (...). Doamna Dancila face greseli puerile. O parte a staff-ului dansei probabil se gandeste ca o vor victimiza si acest lucru ii va aduce voturi, dar in acelasi timp, trebuie sa ia in calcul si faptul ca o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru ca o prezenta a doamnei Dancila in fata salii, unde nu are posibilitatea sa intre nu-i va aduce puncte electorale, asa cum spera domniile lor”.

Eurodeputatul Rares Bogdan spune ca ”in sala, in afara a patru consilieri ai domnului presedinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cat ne permite sala, vor fi studenti. Este o dezbatere dupa model american sau model francez”.

Citeste si:
Cadouri primite de Iohannis in 2019: Un clop si o traista, pe lista
Ce cadouri a primit...
Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs