Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan.

Parlamentarul european precizeaza ca vor putea pune intrebari intre sase si noua invitati si ca vor fi ”probabil intre doua si patru intrebari” de persoana.

Rares Bogdan considera ca Viorica Dancila s-ar face de ras, daca ar veni la dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu jurnalistii si formatorii de opinie: ”Eu cred ca doamna Dancila, pe langa faptul ca a reusit sa ne ofere o multime de gafe lingvistice si comportamentale, la nivel diplomatic, in continuare incearca cu tot dinadinsul sa se faca de ras (...). Cred ca doamna Dancila foloseste impreuna cu staff-ul domniei sale unica arma pe care o mai au la dispozitie, este vorba de victimizare (...). Doamna Dancila face greseli puerile. O parte a staff-ului dansei probabil se gandeste ca o vor victimiza si acest lucru ii va aduce voturi, dar in acelasi timp, trebuie sa ia in calcul si faptul ca o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru ca o prezenta a doamnei Dancila in fata salii, unde nu are posibilitatea sa intre nu-i va aduce puncte electorale, asa cum spera domniile lor”.

Eurodeputatul Rares Bogdan spune ca ”in sala, in afara a patru consilieri ai domnului presedinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cat ne permite sala, vor fi studenti. Este o dezbatere dupa model american sau model francez”.

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri