Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns „Nu stiu inca”, noteaza Hotnews.ro.

Dancila a insistat ca refuzul presedintelui de a participa la dezbatere „e o sfidare la adresa romanilor”.

De asemenea, Dancila a spus ca Iohannis o „uraste”. „Cred ca ma uraste pentru ca sunt un om vertical. Nu sunt un om care sa ia ordine”, a spus ea.

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a anuntat ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

Seful statului a declarat miercuri, ca nu accepta un eveniment fata in fata cu candidatul PSD, Viorica Dancila: ”Voi organiza eu cu echipa mea o dezbatere asezata, marti seara, la care vor fi invitati sa dezbata cu mine mandatul pe care l-am incheiat, planul pentru mandatul urmator. Voi invita politologi, jurnalisti, formatori de opinie, va fi o discutie deschisa, care cu siguranta va fi pe placul romanilor”

Citeste si:
Rezultatele alegerilor din Marea Britanie ii favorizeaza pe romani
Iohannis: Rezultatul...

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ponta spune ca NU vom avea alegeri locale in doua tururi