Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca premierul Viorica Dancila i-a cerut si lui ”sprijinul pentru ramanerea la guvernare”. ”Mi-a spus ca ii da afara pe ALDE si sa ii iau eu parlamentarii – si ca imi da ce ministere doresc pentru ProRomania. A insistat sa ma vada si sa ma convinga desi am fost foarte clar ca nu cred si nu ma intereseaza ofertele ei!”, afirma Ponta. Fostul premier mai scrie ca i-a pus cinci conditii, intre care renuntarea la candidatura la prezidentiale. Dancila ar fi fost ”rapid de acord” cu primele patru, insa s-ar fi ”suparat” din cauza punctului cinci.

Redam mai jos integral postarea lui Victor Ponta pe Facebook:

”Am construit ProRomania tocmai pentru a salva social democratia si a-i reprezenta pe toti cei care au vederi de centru stanga progresiste / si obiectivul nostru politic este o guvernare buna a tarii asa cum am reusit in 2001-2004 si 2012-2015 – realizabila doar printr-o unitate a Stangii in jurul unei echipe de profesionisti !

Este clar insa ca cei mari dusmani ai acestor idei pozitive sunt tocmai sefii actuali ai PSD! O sa fiu mereu alaturi de votantii de stanga si de membrii si militantii pesedisti – niciodata insa alaturi de cei care au confiscat conducerea PSD si isi bat joc de tot!

Vreau ca toti votantii ProRomania, PSD si Alde sa afle cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac “blat” cu Iohannis si nu intra serios in Alegerile Prezidentiale sperand ca Iohanis si PNL ( eventual cu sprijinul UDMR) ii mai tin in functiile lor bine platite , cu elicoptere si milioane de euro subventie de la Buget!

Baronii, incompetentii si analfabetii care au confiscat conducerea PSD ( Dragnii, Dancilii, Stanestii & Co) nu pot sa inteleaga asteptarile adevarate ale votantilor de stanga , ale “poporului pesedist” / ei cred ca totul este de vanzare si totul se reduce la targuieli pe functii si avantaje pentru ei si gasca lor!

Ca si in cazul UDMR Doamna Dancila mi-a cerut si mie “sprijinul pentru ramanerea la guvernare” ; mi-a spus ca ii da afara pe ALDE si sa ii iau eu parlamentarii – si ca imi da ce ministere doresc pentru ProRomania/ a insistat sa ma vada si sa ma convinga desi am fost foarte clar ca nu cred si nu ma intereseaza ofertele ei!

Am incercat sa ii explic cu toata rabdarea ( pentru ca nu parea sa inteleaga ce se intampla si care este realitatea ) ca targuilelile gen “Piata de zarzavat din Videle” sunt inutile si ca singura varianta de sprijin din partea ProRomania este aceea in care :

1. restructureaza tot Guvernul si administratia publica

2. Vine cu un nou program de guvernare realist si eficient

3. Asigura stabilitatea si predictibilitatea economica si bugetara / renunta la ordonante de urgenta care sa modifice Codul Fiscal introducand peste noapte taxe si impozite aberante

4. Numeste oameni in Guvern pe singurul criteriu al profesionalismului ( nu pe “pilele” si presiunile baronilor care o papusesc acum dupa disparitia lui Dragnea)

5. Renunta la candidatura proprie la Prezidentiale ( o situatie penibila si jenanta pentru orice social democrat) si stabileste impreuna cu Alde si ProRomania un candidat comun cu sanse reale de a merge in turul al doilea o alternativa serioasa pentru Iohannis si Barna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri