Premierul Viorica Dancila nu s-a prezentat la negocierile cu liderii ALDE, desi aseara a declarat, intr-un interviu pentru Antena 3, ca astazi va avea o discutie cu Calin Popescu Tariceanu pentru a clarifica nemultumirile acestuia, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, liderii ALDE ar fi asteptat mai bine de o ora intalnirea cu premierul, insa Dancila nu s-ar fi prezentat.

Tariceanu afirmase intr-un interviu pentru Mediafax ca nu doreste sa mai faca parte dintr-un ”guvern impotent”. Premierul Dancila i-a raspuns ca poate s-a referit la ministri lui, amintindu-i ca ALDE face parte din guvern, dar ca in cazul in care partenerul de coalitie va iesi de la guvernare cauta sprijin la alte partide.

Premierul Vicorica Dancila a mai spus si ca nu va lua Pro Romania la guvernare si ca in cazul in care ALDE va decide sa paraseasca coalitia va incerca sa negocieze o majoriate.

UDMR a anuntat astazi, prin Attila Korodi, seful grupul deputatilor UDMR, ca nu se pune problema sustinerii guvernului PSD. In aceste conditii, daca ALDE iese de la guvernare va fi dificil pentru premierul Dancila sa-si mentina majoritatea in Parlament, voturile grupului minoritatilor, altele decat cea maghiara, fiind insuficiente.

Citeste si:
Guvernul a dat drumul la robinetul cu bani inainte de prezidentiale
Guvernul a dat drumul la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Viorica Dancila, o noua gafa: Exista prezumtia de vinovatie