Primarul Buzaului, indemn pentru PSD-isti de fata cu Viorica Dancila: Nu-i un geniu, dar e reprezentantul nostru

Primarul Buzaului, Constantin Toma, le-a transmis sustinatorilor PSD ca trebuie sa voteze cu Viorica Dancila, chiar daca nu este cel mai bun candidat, pentru ca este reprezentantul partidului, noteaza Digi24.ro.

Va spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat (sic!) care puteam sa il avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru si suntem cu totii in pericol daca Viorica Dancila nu va iesi ceea ce trebuie sa iasa. Sau cel putin sa obtinem un rezultat extraordinar de bun pentru ca am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenti.

Viorica Dancila s-a aflat duminica la Buzau intr-o vizita electorala alaturi de mai muti lideri din conducerea partidului. In discursul presarat cu cacofonii, Dancila a facut referire la contracandidatul sau, Klaus Iohannis.

„Chiar daca (sic!) candidatul Iohannis se uita la mine cu dispret, ma mai si jigneste cateodata, se mai sprijina asa, cu aroganta, vreau sa-i spun asa: Decat inalt ca bradul si... lenes, mai bine buturuga mica (sic!) care va rasturna carul mare. Doamne ajuta! Victorie!", a spus Dancila.

Citeste si:
Cutremur la Buzău, în ajun de An Nou
Cutremur la Buzău, în ajun de...
Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri