Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran-Moeciu, excursii de 3 zile in Delta Dunarii, Arges si excursii de o zi la parcuri de distractii de langa Bucuresti. Pentru pensionari s-au facut excursii de o zi la manastiri si la Sinaia.

Banii au ajuns catre mai multe firme, printre care Treasure Island si Fiducia Agenzia. Societatea Trasure Island a devenit cunoscuta dupa ce a incheiat un contract de 200.000 de euro cu STB pentru o campanie de publicitate in care mai multi bloggeri spuneau cat de bine este sa circuli cu transportul public din Bucuresti.

Ce excursii gratuite a oferit Primaria Sectorului 1:

  • 25 de excursii de doua zile in zona montana Rucar - Bran pentru copiii din Sectorul 1, in perioada 13 aprilie – 21 iulie 2019. Contractul a fost incheiat pe 3 mai 2019 cu firma Treasure Island, valoarea acestuia fiind de 750.862 lei.
  • 30 de excursii de doua zile pentru copiii din Sectorul 1. Contractul a fost incheiat pe 13 august 2018 cu firma Cherries and Pitches, valoarea contractului fiind de 910.550 lei. Fiecare excursie - 40 de copii intre 8 si 14 ani si 8 insotitori . Excursiile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, iar in caietul de sarcini s-au cerut excursii la Zoo Brasov, centrul istoric al orasului si Dino Parc.
  • 14 excursii de o zi pentru copiii din Sectorul 1 la 0 distanta de maxim 40 de km de Bucuresti, la un parc de distractii. Contractul a fost semnat pe 3 mai 2019 cu Fiducia Agenzia, valoarea acestuia fiind de 177. 569 lei.
  • 25 de excursii de doua zile pe Valea Prahovei pentru copii, in perioada 13 aprilie – 21 iulie 2019 . Contractul a fost semnat pe 3 mai 2019 cu firma Treasure Island, valoarea acestuia fiind de 723.502 RON. In caietul de sarcini s-a cerut vizitarea Castelului Bran, a Cetatii Rasnov si Dino Parc. In fiecare excursie au fost disponibile 40 de locuri plus insotitorii.
  • 10 excursii de 3 zile in Delta Dunarii, pe Bratul Sfantul Gheorghe, pentru copii. Contractul a fost semnat pe 20 iunie 2019 cu firma Treasure Island, valoarea contractului fiind de 625.360 lei.
  • 10 excursii de 3 zile in Delta Dunarii, pe Bratul Sulina, pentru copii. Contractul a fost semnat pe 20 iunie 2019, cu firma Carpatia Dacia Nemuritoare, valoarea contractului fiind de 566.444 lei.
  • 10 excursii de 3 zile in judetul Arges, pentru copii. Contractul a fost semnat pe 27 iunie 2019 cu firma Carpatia Tour 50, valoarea acestuia fiind de 331. 444 lei. Printre obiectivele vizitate s-au numarat: Catedrala de la Curtea de Arges, Barajul Vidraru, plimbare cu barca pe lac, Zoo Pitesti.
  • 24 de excursii in judetul Prahova, Manastirea Ghighiu, pentru pensionari. Contractul a fost semnat pe 24 iulie 2019 cu firma Fiducia Agenzia, valoarea acestuia fiind de 324.199 lei.
  • 24 de excursii in judetul Arges, la Manastirea si noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala Curtea de Arges. Contractul a fost semnat pe 24 iulie cu firma Fiducia Agenzia, valoarea contractului fiind de 426.125 lei.
  • 50 de excursii de 1 zi in judetul Prahova, statiunea turistica Sinaia, pentru pensionari. Pentru fiecare excursie au fost alocate doua autocare, cu 50 de locuri plus doi insotitori.

Obiectivele turistice vizitate au fost Castelul Peles si Manastirea Sinaia. Contractul a fost semnat pe 13 septembrie, cu firma VERTICAL MARKET APPROACH, valoarea acestuia fiind de 3.222.860 lei.

Participantii au primit sepci si tricorui inscriptionate "Primaria sectorului 1".

Contactat de HotNews.ro, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, spune ca de aceste facilitati au beneficiat in principal persoanele cu venituri reduse.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri