Firma “de casa” a primarului PSD din sectorul 5, Daniel Florea, careia i-au fost atribuite aproape toate lucrarile de reabilitare termica din zona respectiva, a intrat in insolventa. Astfel, este extrem de posibil ca anveloparile promise sa NU se mai realizeze.

De altfel, USR acuza primarul PSD, precum si firma intrata in insolventa, Star Pro Center Intl SRL, ca acestia au inceput lucrarile la doar 18 din 143 de blocuri anul acesta, si nici acelea nu au fost finalizate.

“Il somam pe primarul Florea sa faca urgent publice situatiile de lucrari, facturile achitate, scadentarul de plati aferente tuturor contractelor de anvelopare aflate in desfasurare. De asemenea, cerem directiilor de specialitate din primarie sa ia toate masurile pentru a apara interesele si banii locuitorilor sectorului 5.

USR Sector 5 a atras atentia in repetate randuri ca lucrarile de anvelopare vor avea probleme. Din pacate, am avut dreptate. Ramintim cateva cifre ale unei realitati usturatoare:

  • DOAR 18 din 143 de blocuri au intrat in reabilitare anul acesta, si nici acelea finalizate si departe de finalizare. Membrii USR Sector 5 au fost pe teren si le-au verificat pe toate, au documentat fiecare bloc in parte cu fotografii. Detalii aici: http://bit.ly/2YkfHrV.
  • Star Pro Center INTL a avut anii anteriori profituri uriase (45% in 2017 – 17,8 milioane lei, 49% in 2018 – 27,9 milioane lei), conform termene.ro. Parte din contractele firmei au provenit de la sectorul 5.
  • Aceasta firma cu un singur angajat in 2017 si 9 angajati in 2018 a castigat licitatiile pentr anvelopari, in valoare totala de 141 milioane lei.

Cititi mai multe detalii aici: http://bit.ly/2WlgCVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri