Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, se face ''inca un pas'' pentru a avea o ''Romanie normala'', potrivit Agerpres.

"Am votat clar pentru o Romanie normala. Astazi facem inca un pas pentru a avea aceasta Romanie normala. Am inceput cu motiunea de cenzura, investirea noului Guvern si acum incercam sa definitivam acest proces - Romania normala. Mai avem cativa pasi in anii urmatori", a spus Citu, potrivit Digi 24, dupa ce a votat la o sectie de la Scoala gimnaziala nr. 24 din Bucuresti.

El a subliniat ca este foarte important ca romanii sa iasa la vot si a adaugat ca diaspora a dat un exemplu extrem de bun, votandu-se in numar foarte mare. "Este un semnal foarte bun pentru cei din tara si un semnal clar ca romanii din diaspora vor schimbare", a sustinut Citu.

"Sunt sigur ca si in Romania oamenii vor iesi la vot. Procesul de vot merge foarte rapid, nu pierd mult timp, totul este facut ca la carte, deci merita, romanii merita votul. Dupa 30 de ani de la Revolutie nu mai avem nicio scuza sa nu votam astazi", a mentionat ministrul.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri