Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza „repetatelor incalcari ale statutului”. Municipalitatea din Turda este cunoscuta dupa ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finantarea a 19 proiecte.

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD din cauza „repetatelor incalcari ale statutului”.

Surse din partid citate de Mediafax spun insa ca primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru investirea Guvernului Orban si „trebuia dat un semnal ca se face curatenie la Turda”.

La randul sau, deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat de presa, in care arata ca „intrusii cocotati in fruntea PSD Cluj au incropit nestatutar un birou municipal in Turda si l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”.

Primaria Turda, condusa de Cristian Matei, a semnat in ultima paerioada 13 contracte mari de finantare din fonduri europene pentru proiecte care se afla deja in implementare, la care se adauga 3 proiecte admise la finantare si 3 proiecte aflate in faza de evaluare.

Citeste si:
Citu anunta ca PSD a eliminat mai multe prevederi legate de ANAF
Citu anunta ca PSD a eliminat...

„Valoarea totala a celor 19 proiecte este de 453 de milioane de lei, adica aproape 100 de milioane de euro”, declara Cristian Matei la inceputul lunii noiembrie.

Urmariti aici un reportaj realizat de Digi24 la inceputul acestei saptamani pe aceasta tema.

Primarul din Turda este al doilea exclus din PSD, in ultimii ani, desi au avut fonduri europene atrase in valoare foarte mare.

Sursa foto: Digi24.ro

Citeste si:
Ministrul Justitiei, aviz negativ: PSD nu vrea desfiintarea Sectiei...
Ministrul Justitiei, aviz...
Sursa foto: Digi24.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
Setari Cookie-uri