Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, nu a dorit sa comenteze, marti, situatia actuala din PSD, insa a subliniat ca acest partid este adversarul politic al liberalilor si va ajunge pe cale de disparitie "daca nu va intelege ca suntem intr-o democratie".

Intrebat cum vede situatia actuala din PSD, Ludovic Orban a spus ca nu PNL hotaraste cine este presedinte al social-democratilor, potrivit Agerpres.

"Modul in care face PSD politica de 30 de ani si, de fapt, toti urmasii FSN este un mod nociv, antidemocratic, antieuropean, care a blocat dezvoltarea Romaniei, care a mentinut pungile de saracie in Romania, care a impiedicat constructia unei economii puternice, competitive si care a mentinut, in mod deliberat, in stare de saracie foarte multe zone ale tarii. Adversarul nostru politic este PSD si mai ales modul in care a facut politica PSD, bazat pe abuz, pe minciuna, pe dezinformare, pe risipirea banilor publici, pe alungarea investitorilor si pe izolarea Romaniei pe plan international. Pentru noi, PSD ramane un adversar si vom fi foarte vigilenti si foarte atenti la tot ceea ce pune la cale PSD si la tot ceea ce face PSD. Dupa parerea mea, daca nu intelege ca suntem intr-o democratie, suntem membri ai UE, membri ai NATO, suntem o tara in care politica trebuie facuta asa cum se face in toate tarile democratice, PSD, incetul cu incetul, va ajunge pe cale de disparitie", a afirmat liderul liberalilor.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri