Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, nu a dorit sa comenteze, marti, situatia actuala din PSD, insa a subliniat ca acest partid este adversarul politic al liberalilor si va ajunge pe cale de disparitie "daca nu va intelege ca suntem intr-o democratie".

Intrebat cum vede situatia actuala din PSD, Ludovic Orban a spus ca nu PNL hotaraste cine este presedinte al social-democratilor, potrivit Agerpres.

"Modul in care face PSD politica de 30 de ani si, de fapt, toti urmasii FSN este un mod nociv, antidemocratic, antieuropean, care a blocat dezvoltarea Romaniei, care a mentinut pungile de saracie in Romania, care a impiedicat constructia unei economii puternice, competitive si care a mentinut, in mod deliberat, in stare de saracie foarte multe zone ale tarii. Adversarul nostru politic este PSD si mai ales modul in care a facut politica PSD, bazat pe abuz, pe minciuna, pe dezinformare, pe risipirea banilor publici, pe alungarea investitorilor si pe izolarea Romaniei pe plan international. Pentru noi, PSD ramane un adversar si vom fi foarte vigilenti si foarte atenti la tot ceea ce pune la cale PSD si la tot ceea ce face PSD. Dupa parerea mea, daca nu intelege ca suntem intr-o democratie, suntem membri ai UE, membri ai NATO, suntem o tara in care politica trebuie facuta asa cum se face in toate tarile democratice, PSD, incetul cu incetul, va ajunge pe cale de disparitie", a afirmat liderul liberalilor.

Sursa foto: Agerpres


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
Setari Cookie-uri