Ilan Laufer si Alexandru Coita au anuntat ca lanseaza un proiect politic nou

Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, au anuntat pe Facebook ca lanseaza un proiect politic nou.

"Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara sperantei in Romania, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adreseaza tuturor romanilor care vor sa ofere un viitor mai bun acestei tari. (...) Proiectul se adreseaza tuturor, oamenilor noi si vechi, indiferent de apartenenta politica, cat timp ni se alatura cu inima curata", a scris Laufer.

Fostul consilier al fostutului premier Viorica Dancila nu a precizat numele noii miscari politice pe care o fondeaza, explicand ca va oferi alte detalii in curand. "In zilele urmatoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care il lansam astazi", a mai scris Laufer pe Facebook.

Ilan Laufer, presedinte al PSD SUA si consilier onorific a premierului Dancila a anuntat, in 25 septembrie 2019, ca demisioneaza din functii, pentru ca nu a fost invitat sa faca parte din delegatia premierului in Statele Unite ale Americii.

Alexandru Coita a fost numit, in august 2019, consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dar a demisionat dupa doua saptamani.

Citeste si:
Ilan Laufer anunţă că va candida la Primăria Bucureştiului
Ilan Laufer anunţă că va...

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri