Scad sansele Vioricai Dancila de a ajunge parlamentar din partea PSD. Este promisiunea pe care i-a facut-o Marcel Ciolacu, in schimbul demisiei din fruntea partidului. Promisiunea a fost facuta in 2019 si pare sa fie data uitarii in 2020. Deocamdata este o opinie a unui lider PSD, facuta in direct la Digi 24, in cadrul Studioului Politic. Totul a plecat de la anuntul facut de Claudiu Manda, ca PSD nu va mai pune „prosti in functii publice”, scrie Digi24.ro.

Intrebat daca vor mai fi prosti in functii publice din partea PSD, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 si membru PSD, a declarat ca spera sa nu mai fie de la niciun partid, confirmand ca in ceea ce priveste PSD-ul, Viorica Dancila si Daniel Andrusca sunt doi membri vizati de aceasta masura.

De cealalta partea, deputatul USR Cristian Seidler a asemanat campania PSD cu "fara penali in functii publice", demarata de catre partidul pe care il conduce.

"Fara prosti in functii publice, o campanie similara cu fara „penali in functii publice”. Inteleg ca PSD va declansa o strangere de semnaturi pentru acest lucru, bazandu-se, eu asa cred, pe ceea ce domnul Tutuianu declara acum un an, acum e la Pro Romania, atunci era la PSD, se exprima despre domnul Andrusca, ministru al Economiei de la PSD, despre care spunea la vremea respectiva si il citez: ca e atat de prost si nu poate sa aiba atentia mai mare de 5 minute", precizeaza Cristian Seidler, deputat USR.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Citeste si:
De ce PSD trebuie sa faca public pretul elicopterului pentru Dancila
De ce PSD trebuie sa faca...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un deputat USR prezinta mizeria de la Bagdasar Arseni
Setari Cookie-uri