Iubita lui Marian Oprisan, PSD, angajata pe mii de euro la ASF

Iubita lui Marian Oprisan, absolventa de Jurnalism, angajata pe mii de euro lunar la ASF, arbitrul pensiilor, asigurarilor si Bursei Larisa Nadrag (foto), iubita cu 13 ani mai tanara a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical in cariera, dupa ce vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a ajuns Gabriel Gradinescu, fost sef de banca in Focsani si apropiat de acelasi Marian Oprisan, la interventiile caruia a si fost numit la Autoritate, conform unor surse politice si din ASF.

Absolventa de jurnalism Nadrag se ocupa, astazi, de piata de capital din Romania, scrie Economica.net. Sursele ziarului citat indica faptul ca iubita "baronului" Partidului Social Democrat are un salariu lunar de 20.000 de lei.

Larisa Maria Nadrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprisan, asa cum a relatat presa locala din Vrancea, dar si presa centrala, este consilier al vicepresedintelui ASF, Gabriel Gradinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pietei bursiere.

Sursa foto: economica.net


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri