In incercarea de a “pacali” senzorii care indica poluarea (extrem de ridicata) din Bucuresti, Gabriela Firea ar fi inceput o campanie de stropire a carosabilului din Bucuresti cu o substanta interzisa, care scade aderenta soselelor, semnaleaza, prezentand si fotografii, Vlad Voiculescu, fost ministru al sanatatii si candidat la Primaria Bucuresti.

Poti vedea nivelul de poluare al orasului pe AerLive.ro.

“Saptamana trecuta am vazut seara pe cheiul Dambovitei o masina care stropea strada. M-am intrebat ce este.

Gabriela Firea spoieste bulevardele cu o substanta care arata precum apa, de fapt cu un amestec lipicios, care, pentru o perioada de cateva zile, poate retine o parte din particulele de praf la sol — iar in felul acesta scad un pic indicatorii de poluare.

Aceasta mazga pune in pericol viata celor din trafic fiindca scade aderenta carosabilului!

Inclusiv Brigada Rutiera a Municipiului Bucuresti spune ca nu recomanda stropirea strazilor, asa cum atrage atentia organizatia pentru promovarea transportului alternativ Optar — care au facut si plangeri fata de actiunile periculoase ale Primariei. Politia a amendat, dupa informatiile mele, compania respectiva.

Speriata ca pierde drumul spre al doilea mandat, Firea nu mai are nici un scrupul.

Daca ati avut vreun accident in ultimele zile din cauza lipsei de aderenta, vorbiti cu un avocat despre aceasta stropire a strazilor”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Sursa foto: OPTAR.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri