Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, la Comandamentul de iarna, ca nu este multumita de activitatea de deszapezire.

"Nu pot sa spun ca sunt multumita (...), nota sapte. Bine ca nu e patru, probabil cetatenii ne dau cinci, ca nu putem sa spunem ca nu s-a facut nimic, s-a facut, dar sunt constienta de faptul ca se putea mult mai bine, dar ati vazut si dumneavoastra situatii - ca nu au venit angajatii, ca au ramas in nu stiu ce judet, ca nu s-a putut interveni, ca s-au mai stricat doua utilaje. Daca esti prea dur, de ce esti asa de dur si te sapa la temelie sa te schimbe. Daca esti mai altfel, tot ai de suferit. Pana la urma trebuie sa fim corecti si sa-i respectam cu totii pe cetateni, fiindca toti avem obligatii si primarul general si primarii de sectoare si directorii de subordonate si directorii firmelor care au contracte cu primariile de sector, pentru ca au vrut acele contracte, de vreme ce au venit la licitatii si-au dorit acele contracte", a spus Firea, potrivit Agerpres.

De asemenea, ea a mentionat ca directiile infiintate de primariile de sector si-au luat aceasta raspundere - sa faca salubritate si deszapezire.

"Odata ce ne inhamam la aceasta treaba (...) trebuie sa ne respectam unii pe altii", a declarat Firea.

Edilul sectorului 5, Daniel Florea, si-a exprimat nemultumirea de activitatea de deszapezire facuta de societatile cu care lucreaza Primaria de sector.

"Sunt oarecum nemultumit de realitatea datelor transmise de pe teren de societatile cu care lucram (...), cred ca trebuie un pic mai multa implicare in privinta societatilor care lucreaza cu primariile. Sunt foarte suparat, pentru ca inainte de o seara ca asta discutam si declaram toti ca suntem pregatiti si dupa aceea constatam ca pe teren nu sunt nici atatia oameni, nici atatea utilaje", a spus Florea.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri