USR si PLUS anunta ca se indreapta spre fuziune

Comitetul Politic al USR si Consiliul National PLUS au mandatat birourile nationale sa demareze pregatirea procesului si conditiilor de fuziune, anunta Alianta USR PLUS prin intermediul unui comunicat de presa remis sambata.

"USR si PLUS se indreapta catre fuziune. USR si PLUS au decis, astazi (sambata n.r.), pasii spre fuziune. Comitetul Politic al USR si Consiliul National PLUS au mandatat birourile nationale sa demareze pregatirea procesului si conditiilor de fuziune, care vor fi aprobate in congresele reunite ale celor doua partide", a precizat sursa citata, conform Agerpres.ro.

Anterior, PLUS a anuntat ca, sambata, Consiliul National al formatiunii a acordat Biroului National al partidului un mandat pentru a incepe discutia despre fuziunea cu USR, cu doua obiective, si anume elaborarea conditiilor de fuziune si, respectiv, organizarea unui congres in iulie 2020.

Comitetul Politic al USR si Consiliul National al PLUS s-au intrunit sambata, in sedinte separate, pentru a lua o decizie in ceea ce priveste organizarea unui congres de fuziune.

Citeste si:
Elena Lasconi, USR: Refuz să mai stau pe margine, închisă într-o...
Elena Lasconi, candidata USR...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri