În Parlament, la ora 09:00, au început audierile miniștrilor din Guvernul Orban 2. Audierile au loc prin videoconferință, miniștrii find în autoizolare. Fiecare audiere va dura maximum șapte minute, iar parlamentarii poartă măști de protecție.

UPDATE 10:45! Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a primit aviz negativ.

10:31! Cătălin Predoiu, propus la Justiție, Costel Alexe, la Mediu, și Ion Ștefan, la Dezvoltare, au primit aviz negativ.

10:18! Victor Costache, ministrul Sănătății, a primit și el avizul negativ.

09:40! Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, și Violeta Alexandru, ministrul Muncii, au primit aviz negativ.

09:23! Parlamentarii întâmpină probleme tehnice (conexiunile nu funcționează în parametrii normali).

Procedura de vot se desfășoară astfel, potrivit G4Media:

• Accesul parlamentarilor se va face pe la intrarea S1, urmând un traseu dezinfectat, prestabilit și marcat vizibil.
• Ora 08.00: efectuarea testelor pentru depistare coronavirus( COVID-19) (sala I.Ghe.Duca, nivel P1).
• Intervalul 09.00-11.00: audierea candidaților propuși pentru funcția de ministru- sala Comisiei juridice (Mihai Viteazu, nivel P1).
• Ora 11.00: ședință de plen reunit cu vot.

Votul cu bile se va desfășura în sala Barbu Catargiu (sala Biroului Permanent al Camerei Deputaților), nivel P1 după următoarea procedură:

  • prima Cameră la vot este Senatul României.
  • se vor organiza grupuri de aproximativ 20 de persoane care vor vota în decurs de 15 minute. Pentru respectarea normelor de prevenire și limitare a virusului, accesul în sala de vot se va efectua individual. în sala de vot vor fi prezenți permanent chestorul, care înmânează bilele, și secretarul, care consemnează prezența parlamentarilor la vot.
  • pentru a putea fi respectată programarea făcută pentru vot parlamentarii sunt rugați să fie prezenți la punctul de testare (sala I.Ghe.Duca, nivel P1) cu 30 de minute înaninte de momentul votării efective.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri