Protocol de lux cu Moet și pateu de gâscă la DGASPC Sector 6, condusă de unul dintre cei mai bine plătiți bugetari

Ciprian Ciucu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici Publici, a publicat pe contul său de Facebook imagini cu un cadou de protoc primit de la șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) sector 6.

”Nu-i rău să fii demnitar bugetar pe timp de criză. Primești astfel de cadouri. Eu tocmai am primit un asemenea cadou de la DGASPC Sector 6, din cadrul Primăriei Sectorului 6, de la o doamnă director. Costă 833 de lei. Eu mă gândesc că astfel de cadouri au plecat la mai mulți șefi de instituții. Am sunat-o pe doamna director să o întreb dacă e din partea dânsei sau sau din partea DGASPC și implicit din bani publici. Răspunsul a fost evitat cu pricepere”, precizează Ciprian Ciucu, în postarea de pe Facebook.

Ciucu precizează că a returnat pachetul și îi indeamnă pe consilierii locali să ceară un audit urgent la DGASPC Sector 6

”Eu i l-am returnat. Dacă e din bani publici sau nu, mai bine ar face Paștele plăcut unora care au mai mare nevoie și s-ar mulțumi cu mai puțin. Pateul de gâscă, șampania originală, dulciurile simandicoase i-ar sta în gât oricărui om cu bun simț, dacă ar avea o bănuială cât de mică că alții, aflați în nevoie și beneficiari ai DGASPC, ar fi lipsiți. Consilierii locali trebuie să se uite cu atenție la bugetul de protocol al DGASPC Sector 6. Și sa ceară un audit urgent. Banii aceștia ar trebui direcționați către copiii săraci ai Sectorului 6. PSD”, adaugă Ciucu.

Gabriela Scmutzer, șefa Direcției pentru Protecția Copilului din Sectorul 6 al Capitalei, apare într-o investigație a publicației PressOne ca fiind unul dintre bugetarii cu cele mai mari venituri, cu mult peste veniturile președintelui și premierului României.

Citeste si:
Primar de București | Interviu cu Ciprian Ciucu despre problemele...
VIDEO Primar de București |...

Șefa Direcției pentru Protecția Copilului din Sectorul 6 al Capitalei este Gabriela Schmutzer. Într-o investigație din 2017 a publicației PressOne, ea apărea ca unul dintre bugetarii cu cele mai mari venituri, cu mult peste veniturile președintelui și premierului României.

În primele 9 luni din 2016, ea a încasat un venit mediu brut de 43.870 de lei pe lună. În acea perioadă, ea ocupa funcția de director general adjunct al direcției economice, fiind promovată în fruntea DGASPC 6 abia pe 7 noiembrie 2016.

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri