USR cere demisia lui Marcel Vela: "Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine"

Uniunea Salvaţi România susţine că demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, este un act "necesar", menit să restabilească încrederea în capacitatea Guvernului de a gestiona actuala criză provocată de epidemia cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

"Demisia ministrului de Interne Marcel Vela devine un act necesar, menit să restabilească încrederea în capacitatea Guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine", se arată într-un comunicat de presă postat, miercuri, pe pagina de Facebook a USR.

Potrivit USR, sănătatea populaţiei nu trebuie pusă în pericol "din meschine calcule politice". "Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru ţară, nu pentru scorul electoral", afirmă USR.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că va solicita în şedinţa pe care urmează să o aibă cu premierul şi mai mulţi miniştri să se revină asupra acordului încheiat între Ministerul Afacerilor Interne şi Biserica Ortodoxă Română privind sărbătoarea Paştelui.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Campania electorală începe din 28 august. Modificări la depunerea candidaturilor
Setari Cookie-uri