Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un atac dur la adresa Partidului Social Democrat, în cadrul unei conferințe de presă, susținute în urma unei ședințe cu miniștri. Klaus Iohannis a declarat că ar fi fost ”de neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD”.

În cadrul conferinței de presă, Klaus Iohannis a făcut referire la iresponsabilitatea Partidului Social Democrat cu privire la intenția de a iniția moțiune de cenzură împotriva actualului guvern.

Prioritatea PSD e, în aceste vremuri grele, culmea, dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul partidului. Depunerea unei moțiuni de cenzură e o dovadă de maximă iresponsabilitate”, a transmis Iohannis.

Președintele a continuat atacul public împotriva PSD, menționând că partidul se ocupă de ”jocuri politice și combinații meschine” pentru a da jos guvernul.

”O criză politică profundă, suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România. E e neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD”, a subliniat Klaus Iohannis.

Citeste si:
VIDEO Moțiunea simplă împotriva ministrului Vela, adoptată
VIDEO Moțiunea simplă...

Președintele a acuzat partidul că încurajează încălcarea regulilor, obstrucționând limitarea răspândirii noului virus.

”E foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea regulilor. Sunt aceiași politruci vechi de 30 de ani”, a conchis Klaus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis: Dacă regulile vor fi constant încălcate, vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri

-știre în actualizare-

Citeste si:
Coronavirus: Meciurile din NBA ar putea fi reluate de la finele...
Coronavirus: Meciurile din...

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Autorităţile de la Berlin au ajuns la un acord cu UE privind salvarea companiei aeriene Lufthansa
Setari Cookie-uri