Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un atac dur la adresa Partidului Social Democrat, în cadrul unei conferințe de presă, susținute în urma unei ședințe cu miniștri. Klaus Iohannis a declarat că ar fi fost ”de neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD”.

În cadrul conferinței de presă, Klaus Iohannis a făcut referire la iresponsabilitatea Partidului Social Democrat cu privire la intenția de a iniția moțiune de cenzură împotriva actualului guvern.

Prioritatea PSD e, în aceste vremuri grele, culmea, dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul partidului. Depunerea unei moțiuni de cenzură e o dovadă de maximă iresponsabilitate”, a transmis Iohannis.

Președintele a continuat atacul public împotriva PSD, menționând că partidul se ocupă de ”jocuri politice și combinații meschine” pentru a da jos guvernul.

”O criză politică profundă, suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România. E e neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD”, a subliniat Klaus Iohannis.

Președintele a acuzat partidul că încurajează încălcarea regulilor, obstrucționând limitarea răspândirii noului virus.

”E foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea regulilor. Sunt aceiași politruci vechi de 30 de ani”, a conchis Klaus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis: Dacă regulile vor fi constant încălcate, vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri

-știre în actualizare-

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri