Sportivi, actori și regizori pe lista PSD pentru Consiliul București

Gabriela Firea, candidat pentru un nou mandat de edil al Capitalei, a prezentat candidații PSD pentru Consiliul General al Municipiului București (CGPMB), lista fiind deschisă de fostul premier al României din anii 1990-1991, Petre Roman. Printre aceștia se mai numără fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, fosta canotoare Elisabeta Lipă și fostul antrenor de fotbal Cornel Dinu.

„M-am gândit ca propunerile noastre pentru bucureșteni să fie oameni pe care bucureșenii îi apreciază pentru ceea ce au făcut în întreaga lor carieră, viață. Venim cu o listă de profesioniști în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala și le pasă de soarta bucureștenilor.

Petre Roman, prim-ministru în anii 1990 și 1991, deschide lista de consilieri generali.

Veți observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni de fair-play. De ce? Pentru că administrația este exact ca sportul. Nu contează interese, politicianisme, ci contează doar performanța. Practic, dacă în administrație nu ai rezultate, este exact ca în sport. Nu poți să vii să arăți publicului rezultate muncii tale, antrenamentelor tale anterioare", a declarat Gabriela Firea, citată de Digi24.

Pe lista de candidați PSD pentru funcțiile de consilieri ai Primăriei București se mai află fostul fotbalist Daniel Pancu, actrița Monica Davidescu și regizorul Sorin Ilieșiu.

Citeste si:
Nicușor Dan, despre suspendarea PUZ-urilor de Sector: Nu urmează...
Nicușor Dan, despre...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri