Alegeri locale 2020: Premierul Ludovic Orban a votat

Ludovic Orban, premierul României, a votat la o secție din județul Ilfov, localitatea de domiciliu. Premierul a declarat că a votat pentru o schimbare în bine a comunității. În plus, a precizat și că regulile de protecție sunt respectate în majoritatea secțiilor de vot.

”Am votat pentru dezvoltarea comunităților locale, prin investiții, locuri de muncă și infrastructură. Pentru asta m-am trezit de dimineață, pentru oamenii care garantează că pot schimba ceva în bine”, a declarat premierul.

În plus, acesta a adăugat că regulile de protecție sunt respectate, inclusiv numărul maxim de alegători într-o secție (și anume, 5).

Am fost mai catolici decât Papa. Ar mai fi putut să lase și alte persoane să voteze în timp ce eram eu în secție.

De asemenea, Orban susține că se aștepta să stea mai mult la coadă, dat fiind faptul că la fiecare secție de vot s-au format aglomerații de oameni.

Citeste si:
BREAKING! Clotilde Armand este oficial primarul Sectorului 1
BREAKING: Clotilde Armand...

Pentru alegerile locale din acest an, Miniserul Sănătății a achiziționat aproximativ 11 milioane de mănuși, 5.300.000 de măști și circa 40.000 de litri de dezinfectant. Aceste materiale au fost distribuite în secțiile de vot din întreaga țară.

În România sunt așteptați 19.004.986 de alegători în 18.793 de secții de vot, candidații fiind în număr de 256.042.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri