Alegeri locale 2020: Nicușor Dan a votat

Candidatul independent pentru Primăria Capitralei, Nicușor Dan, a votat. Acesta a declarat că a votat ”cu mare sete” pentru un București prosper.

”Aștept demult votul acesta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Municipiului București o caracatiță de interese și de cumetrii”, a precizat Nicușor Dan.

Acesta a adăugat că Bucureștiul este un oraș cu un potențial extraordinar, în care zona privată a dovedit că poate rezolva tot ceea ce își propune.

Competiția aceasta electorală este o competiție a valorilor și aici vorbesc despre adevăr și minciună, despre cinste și corupție, despre decență și superficialitate fudulă.

Nicușor Dan ar urma să administreze un buget de 7 miliarde de lei, în cazul în care va câștiga candidatura Primăriei Municipiului București.

Citeste si:
Nicușor Dan: Joi la amiază vom depune jurământul și o să intrăm în...
Nicușor Dan: Joi la amiază...

Pentru alegerile locale din acest an, Miniserul Sănătății a achiziționat aproximativ 11 milioane de mănuși, 5.300.000 de măști și circa 40.000 de litri de dezinfectant. Aceste materiale au fost distribuite în secțiile de vot din întreaga țară.

În România sunt așteptați 19.004.986 de alegători în 18.793 de secții de vot, candidații fiind în număr de 256.042.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri