Alegeri locale 2020: Marian Oprișan, unul dintre ”greii” PSD, a pierdut funcția

Liderul PSD Marian Oprișan a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, scrie Digi24.

La alegerile locale din 2020, alegătorii l-au putut vota direct pe președintele Consiliului Județean. În urmă cu 4 ani, acesta a fost ales dintre consilierii județeni, votați pe liste, chiar de către aceștia.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritori din PSD”, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

În vârstă de 55 de ani, Marian Oprișan a fost considerat întotdeauna unul dintre „greii” PSD.

De 20 de ani neîntrerupți, Marian Oprișan este președinte al Consiliului Județean Vrancea, mai precis din anul 2000. Însă anterior acestei date, el a mai deținut fie funcția de vicepreședinte al CJ Vrancea, fie chiar de președinte, pentru un an, încă din 1995.

Citeste si:
Scandal în PSD: Marian Oprișan se revoltă în fața lui Marcel Ciolacu
Scandal în PSD: Marian...

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri