Gabriela Firea recunoaște înfrângerea în fața lui Nicușor Dan

Gabriela Firea a susținut o declarație de presă, pe pagina sa de Facebook, după anunțarea rezultatelor parțiale care îl arată pe Nicușor Dan câștigător. Ea spune că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatul din București și dă vină pentru eșec pe lipsa unei alianțe cu partidele de centru stânga.

Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea la Primăria Capitalei și a spus că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatul din București.

„Am ținut să am această ultimă intervenție în această poziție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată. Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne", a mai spus ea.

Gabriela Firea a ținut să dea vina pe Guvern pentru lipsa apei calde din București, susținând că a fost sabotată intenționat în campanie electoarală.

Citește mai mult pe Digi24.

Citeste si:
Cine ”îi ține la ușă” lui Nicușor Dan pentru a nu-și ocupa funcția...
Cine ”îi ține la ușă” lui...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri