Scandalul politic pentru Primăria Sectorului 1 continuă. Candidatul USR PLUS, Clotilde Armand, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că va continua lupta împotriva Partidului Social Democrat.

Nu ne lăsăm intimidați. I-am prins cu mâța-n sac. Am câștigat. E matematică simplă.

Clotilde Armand

Candidatul USR PLUS a acuzat acțiunile PSD de obstrucționare a oficializării votului. În plus, aceasta cere intervenția Parchetului în anchetă.

De asemenea, a precizat că nu susține renumărarea voturilor, deoarece necesită timp și muncă. În plus, în prezent, în nouă secții de vot se desfășoară un proces de numărare a voturilor, deoarece exită mici diferențe, pentru care Armand dă vina pe oboseală.

Biroul Electoral Central a amânat pentru 30 septembrie decizia de renumărare a voturilor de la Sectorul 1, după ce PSD a solicitat BEC acest lucru. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, primarul în funcţie, a anunţat că a solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor de la scrutinul de pe 27 septembrie. Tudorache i-a acuzat pe reprezentanţii USR că ar crea presiune asupra Biroului electoral de sector.

După numărarea a 95,55% dintre voturile din Sectorul 1, Clotilde Armand se menţine pe primul loc la alegerile locale cu 41,02% din voturi, la diferenţă mică, de doar 1,23%, față de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,79%.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri