BREAKING: Clotilde Armand este oficial primarul Sectorului 1

Biroul Electoral al Municipiului București (BEM) a respins definitiv solicitările PSD privind anularea alegerilor și renumărarea voturilor, potrivit Digi24.

Ca urmare a analizei contestaţiilor prin prisma motivelor invocate, a actelor depuse şi în lumina dispoziţiilor legale aplicabile, Biroul electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti constată că acestea sunt întemeiate.

-Hotărârea Biroului Electoral al Municipiului București-

BEM “admite contestaţiile şi schimbă în tot hotărârea contestată, în sensul că respinge sesizările formulate ca inadmisibile”, se precizează în document.

”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citeste si:
Directorii ADP Sector1, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Investiţii...
Clotilde Armand: Directorii...

Totodată, BEM a respins și renumărarea voturilor pentru Sectorul 5, prin urmare, Cristian Popescu Piedone rămâne oficial primarul ales al sectorului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri