OFICIAL: Streinu Cercel, pe locul doi la Senat pe lista PSD București

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că profesorul Adrian Streinu - Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş', a răspuns invitaţiei partidului de a se alătura listei de candidaţi social-democraţi pentru viitorul Parlament al României.

"Astăzi doresc să îi mulţumesc domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitaţia a mea şi a doamnei Firea de a se alătura noilor specialişti care vor face parte din viitorul Parlament al României. Domnul profesor este din prima secundă în linia întâi în lupta cu pandemia", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, conform Agerpres.ro.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti.

"Am acceptat invitaţia de a participa în Senat la activitatea pe probleme de politici de sănătate. Specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti. Va trebui să recreionăm sistemul sanitar romanesc, dar de la nivelul institutului nu pot face acest lucru, însă de la nivelul Parlamentului sunt convins că pot face acest lucru", a spus Streinu-Cercel.

El a menţionat că atunci când va deveni membru al Parlamentului, va părăsi funcţia de conducere de la la Institutul "Matei Balş".

Citeste si:
Iohannis Cum ar putea să guverneze cineva care nu respectă măsurile...
Iohannis acuză PSD: Cum ar...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri