Orban: În Timiş şi în Timişoara, PNL va forma majorităţile de guvernare locală cu USR-PLUS

Premierul Ludovic Orban a afirmat că atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul municipiului Timişoara, Partidul Naţional Liberal va forma majorităţile de guvernare locală cu USR-PLUS.

"Atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul municipiului Timişoara, Partidul Naţional Liberal va forma majorităţile de guvernare locală cu USR-PLUS. Să fim clari, limpezi. Sigur că la baza acestei colaborări trebuie să stea fundamente solide, trebuie să stea principii de funcţionare a acestor majorităţi, trebuie să stea un respect reciproc care să fie manifestat printr-o non-agresiune între cele două părţi şi, de asemenea, să fie obiective pe care le urmărim în guvernarea locală comună între PNL şi USR-PLUS", a declarat Ludovic Orban la Timişoara, scrie Agerpres.

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, ales președinte al Consiliului Județean, a declarat, joi, că Domnic Fritz va avea în el un partener și că nu respinge din start colaborarea cu USR, dar colegii săi de la PNL nu au putut să treacă peste declarațiile lui Cătălin Drulă.

Ulterior, primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, joi, că este dispus să facă o alianţă cu PSD sau Pro România, dacă PNL nu răspunde ultimatumului său privind o alianţă cu USR-PLUS la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

Citeste si:
INFOGRAFIC | Cât au cheltuit politicienii pentru reclamă în social...
INFOGRAFIC | Cât au cheltuit...
Sursa foto: Agerpres foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri