Klaus Iohannis a criticat PSD și a spus că „din fericire, PNL este la guvernare”.

"Daţi-mi voie să fac o introducere puţin politică. Din fericire, acum, în pandemie, este PNL la guvernare şi împreună căutăm şi găsim măsurile adecvate, proiecte, oportunităţi pentru a preveni răspândirea acestei boli şi pentru a găsi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii. Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme, cât poate fi de greu şi pentru un PSD-ist să-şi pună o mască dacă aşa este regula pentru toată lumea? Vă daţi seama că nu-i prea interesează şi dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie, ar fi fost foarte, foarte rău", a spus Klaus Iohannis conform Agerpres.

Președintele făcea referire și la Marcel Ciolacu care a fost surprins într-o fotografie în timp ce era într-un restaurant din Buzău și nu respecta măsurile de protecție împotriva COVID-19.

„Pe mine mă revoltă dacă persoane publice cum sunt cei din conducerea PSD-ului care înțeleg foarte bine pericolul, refuză să respecte aceste norme și fac întâlniri în restaurante fără să poartă mască.” a declarat președintele.

Totuși, la finalul lunii mai, în presă a apărut o fotografie care îi surprinde pe Ludovic Orban, Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe în biroul premierului, în timp ce fumau și nu purau masca de protecție. Îtn urma apariției aceste fotografii, aceștia au fost amendați.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri