Clotilde Armand la depunerea jurământului: Vom face un audit intern

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus joi jurământul de învestire în această funcţie, prilej cu care a declarat că va face un audit la primărie.

"Vom face un audit pentru a şti de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: Stop pilelor! Stop corupţiei! Stop birocraţiei! Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim Sectorul 1", a spus Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, trebuie realizate de îndată proiectele de investiţii deja aprobate.

"Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi, noi toţi avem o datorie faţă de români, trebuie ca Primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din Sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost 3 ani consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate. Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă apropiate unor partide. Cetăţenii vor să vadă că Primăria lucrează pentru ei şi nu invers", a adăugat Clotilde Armand.

Citeste si:
Directorii ADP Sector1, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Investiţii...
Clotilde Armand: Directorii...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri