Gabriela Firea i-a cerut premierului Ludovic Orban să demisioneze din Parlament. Premierul nu este parlamentar

Gabriela Firea i-a cerut premierului Ludovic Orban să urmeze modelul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, și să renunțe la pensia specială, scrie Ziare.com.

Asta în condițiile în care Ludovic Orban nici măcar nu este parlamentar, fapt asupra căruia realizatorul emisiunii a încercat să-i atragă atenția fostului primar al Bucureștiului. Ulterior, Firea a revenit și a subliniat greșeala făcută susținând însă că "ea are o părere mai bună despre Orban decât proprii colegi de partid".
Gabriela Firea, cea care deschide lista PSD pentru Senat, în București, a declarat că partidele politice ar trebui să colaboreze pe "trei-patru subiecte importante pentru țară". Apoi, fostul primar al Capitalei a mai declarat că este de urmărit dacă premierul Ludovic Orban va face un gest similar cu liderul PSD Marcel Ciolacu, pentru a nu beneficia de pensie specială.
"Dacă pe trei-patru subiecte importante pentru țară ne-am da mâna și am lucra împreună lucrurile ar merge mult mai bine (înțelegere între partidele politice, n.red.). E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială", a declarat Gabriela Firea.
Gabriela Firea a făcut declarația la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a anunțat că va demisiona cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar. Însă Ludovic Orban nu este parlamentar, chestiune care nu a fost sesizată nici de liberalul care participa la dezbaterea electorală. Gabriela Firea a fost întrebată doar de moderator dacă este sigură că Ludovic Orban este parlamentar, iar fostul primar a subliniat că Orban este deputat.

Sursa foto: Agerpres FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri