"Este simplu, doamna Firea. Renuntati la ideea stupida de a organiza un targ in Piata Victoriei! Niciun primar general nu a organizat vreodata un targ in aceasta locatie. Pentru ca este total nepotrivita pentru un targ, din multe motive. Este limpede pentru toata lumea ca scopul acestui pseudotarg este unul singur, acela de a le rapi cetatenilor romani dreptul de a protesta in Piata Victoriei, locul celor mai frumoase manifestatii publice", a scris Ludovic Orban pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a mentionat ca Piata Victoriei este spatiul public in care se exprima o mare parte din societate si nu este "Piata Dragnea". "Daca va incapatanati sa ii faceti jocul lui Dragnea veti fi personal responsabila de tot ce se va intampla in Piata Victoriei de acum incolo. Tineti minte: Piata Victoriei nu este Piata Dragnea. Ci este spatiul public in care se exprima o mare parte din societate, cea care nu inghite pe nemestecate toate minciunile si abuzurile PSD si care vrea altceva mai bun pentru Romania", a adaugat Ludovic Orban.

O parte dintre protestatarii aflati in Piata Victoriei au intrat in conflict sambata cu angajatii Primariei Capitalei care amenajeaza targul de sarbatori, au impins gardurile de protectie si au incercat sa intre pe partea carosabila.

Primaria Capitalei va organiza, in Piata Victoriei, in perioada 5-17 decembrie, evenimentul cultural dedicat copiilor "Targ de sarbatori - Festival de colinde si obiceiuri de iarna", urmand ca pe 31 decembrie, in acelasi loc, sa se desfasoare concertul de Revelion.

Ludovic Orban cere demisia...
Citeste si: Ludovic Orban cere demisia lui Tariceanu de la sefia Senatului

Sursa foto: Agerpres