Klaus Iohannis a făcut mai multe declarații privind măsurile aplicate, dar și privind celebrarea zilei de 1 decembrie.

În cadrul unei conferințe de presă, Klaus Iohannis, președintele României, a făcut mai multe declarații referitoare la măsurile aplicate pentru a combate pandemia de COVID-19. Președintele a spus că măsurile sunt eficiente și că numărul de cazuri scade treptat.

„Datele dovedesc că măsurile luate de autorități au fost corecte și că populația a respectat aceste măsuri. Asta ne oferă motive de optimism. Este doar un inceput, încă nu am învins virusul, așadar, măsurile rămân în vigoare. Sănătatea românilor este pe primul loc și orice relaxare prematură periclitează rezultatele obținute.”

Klaus Iohannis a ținut și să clarifice că nu se gândește să instituie un lockdown general după alegerile din 6 decembrie.

„Vreau să fie foarte clar: Nu intenționez să promovez instituirea unei carantine la nivel național după alegerile parlamentare.”

Klaus Iohannis a declarat și că de 1 decembrie nu se va mai ține parada de la Arcul de Triumf.

„în acest an vom onora curajul și sacrificiile înaintașilor noștri făcând și noi sacrificiu: acela de a renunța la bucuria participării împreună la manifestațiile de 1 decembrie. Vom fi împreună în spirit ca o națiune puternică, mereu unită atunci când în joc e chiar salvarea țării noastre. Am decis ca ceremonia care avea loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fie una aextrem de restrânsă. La ea vor fi invitați ambasadori străini, medici și personal medical, așadar, va fi o ceremonie scurtă, fără paradă militară și fără participarea publicului larg.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri